Ylityökiellon mahdolliset vaikutukset Kotkan Energia Oy:n toimintoihin

Ammattiliitto Pro ja Ylempien toimihenkilöiden neuvottelujärjestö YTN ry ovat ilmoittanut aloittavansa ylityökiellon, joka koskee Energiateollisuuden toimihenkilöiden ja ylempien toimihenkilöiden työehtosopimuksen piirissä olevia jäsenliittojen jäseniä. Liitot ovat päättäneet alaa koskevasta ylityökiellosta 1.2.2020 alkaen. Ylityökielto koskee Kotkan Energian -konsernin toimihenkilöitä ja ylempiä toimihenkilöitä.

Pyrimme minimoimaan ylityökiellon vaikutukset asiakkaillemme. Ylityökielto voi vaikuttaa palveluidemme saatavuuteen sekä hidastaa mahdollisten vikojen korjausta. Lämmönjakelu pyritään turvaamaan myös ylityökiellon aikana.

Energiateollisuuden toimihenkilöitä ja ylempiä toimihenkilöitä koskevat neuvottelut jatkuvat. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja tiedotamme asiasta lisää.

Asiakaspalvelumme palvelee asiakkaitamme myös mahdollisen ylityökiellon aikana normaalisti.

Pahoittelemme ylityökiellosta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa asiakkaillemme.

Kotkan Energia Oy

Lisätietoja:
Timo Aaltonen, toimitusjohtaja, Kotkan Energia Oy, puh. 050 454 3475

Kotkan Energia Oy
Kotkan Energia Oy on edistyksellinen energia-alan yritys, joka keskittyy energian tuotantoon, teollisuuden energiantoimituksiin ja kaukolämmön jakeluun. Kotkan Energia -konserniin kuuluvat emoyhtiön lisäksi tytäryhtiöt Karhu Voima Verkko Oy ja Karhu Voima Palvelu Oy. Konserni työllistää noin 100 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 55 milj. euroa.
Lisätietoja: www.kotkanenergia.fi

Lisää ajankohtaisia