KotkaTec Oy

Teollisuuden sähköasiantuntija palveluksessanne

KotkaTec tuottaa pääasiassa teollisuuteen suunnattuja sähkölaitteistojen käytönjohto-, huolto- ja kunnossapitopalveluita sekä projektinhoito- ja asiantuntijapalveluita. Olemme Tukesin rekisteröimä S1 (yli 1000V) urakoitsija, ja kuulumme Suomen sähkö- ja teleurakoitsijaliiton järjestöön STUL:n sekä Sähkötekniset työnantajat STTA:n. Toimimme pääasiallisesti Kaakkois-Suomen alueella.

Palvelutuotteitamme ovat sähköurakoinnin lisäksi sopimuspohjaiset sähkölaitteistojen käytönjohtopalvelut, relekoestus- ja käyttöönotto- sekä lämpökuvauspalvelut ja valokuituverkkojen rakentamispalvelut. Lisäksi suoritamme sähkölaitteistojen kuntotarkastuksia, sähkönlaatumittauksia sekä toimitamme sähkövalvojapalvelua asiakkaiden projekteihin.

Henkilöstöllä on sähkölaitteiden lämpökuvaajan pätevyys ja yrityksellä on lämpökuvaussertifikaatti sekä käytönjohtojärjestelmä. Yrityksen viidellä henkilöllä on S1-sähköpätevyys. Yrityksellämme on myös vastuuhenkilöllä e3 –luokan kylmäainepätevyys, ja olemme Tukesin kylmäalan pätevyysrekisterissä.

Sähköasiantuntijapalveluja yrityksille ja taloyhtiöille

 

Toimimme pääasiallisesti Kaakkois-Suomen alueella. Asiakkaitamme ovat niin teollisuuslaitokset kuin julkis- ja yksityispuolen kiinteistöt ja rakennukset. Toimistomme ja varastomme sijaitsevat Karhulan teollisuuspuistossa.

Sähkölaitteistojen käytönjohto- ja kunnossapitosopimus

Tarjoamme luokan 2 sähkölaitteistoille (yli 1000 V tai 1600 kVA) sähköturvallisuuslain vaatiman käytön johtajan, sekä laitteiston koosta riippuen, kunnossapitosopimuksen. Mallinnamme laitteiston tarvittaessa omaan kunnossapito-ohjelmistoomme ja laadimme laitteistolle kunnossapito-ohjelman.

Sopimusasiakkaina meillä on teollisuuslaitoksia, voimalaitoksia, jäteveden käsittelylaitos, sekä liikekiinteistöjä.

Sähköurakointi

Hoidamme erilaiset sähköurakat kokemuksella ja ammattitaidolla. Palvelumme kattaa kaikenlaiset asennustyöt automaatiosta keskijännitelaitteistoihin. Kauttamme hoituu myös lämpöpumppujen asennukset.

Sähköautojen latausratkaisut

Kauttamme järjestyy sähköautojen latausratkaisu kokonaisvaltaisesti esikartoituksesta suunnitteluun ja toteutukseen. Lisäksi tarjoamme yhteistyössä Liikennevirta Oy:n kanssa latauspisteiden ylläpito- ja laskutuspalvelua.

Paloilmoitinliiketoiminta

Automaattisen paloilmoitinjärjestelmän tarkoituksena on valvoa kiinteistöä ja varoittaa havaitessaan merkkejä alkavasta tulipalosta. Paloilmoittimen tehtävänä on ilmoittaa alkavasta palosta jo silloin, kun ihmisen aistit eivät vielä kykene paloa havaitsemaan. Riittävän aikaisessa vaiheessa annettu hälytys mahdollistaa sen, että ihmisille jää riittävästi aikaa pelastautumiseen ja kiinteistölle aiheutuvat taloudelliset kustannukset jäisivät mahdollisimman pieniksi.

Olemme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (TUKES) hyväksymä paloilmoitinliike. Toimitamme asiakkaillemme paloilmoitinjärjestelmien suunnittelu-, asennus-, huolto- ja vikakorjauspalvelut. Toimimme mm. Schneider Electric Finland Oy:n jälleenmyyjänä.

Suojareleiden koestus ja käyttöönotot

Suoritamme keskijännitekojeistojen suojareleiden ensiö- ja toisiokoestuksia, sekä suojausten käyttöönottoja modernilla, ohjelmoitavalla 12-kanavaisella virtalähteellä.

Laitteistolla pystymme koestamaan ja käyttöönottamaan niin vanhat staattiset ylivirtareleet, kuin nykyaikaiset numeeriset kennoterminaalitkin.

Valokuitutyöt

Tarjoamme valokuituverkkojen rakentamispalvelua suunnittelusta kaapelointiin ja kuituhitsauksiin. Lisäksi suoritamme olemassa olevien valokuituverkkojen kuntokartoituksia.

Sähkönjakelulaitteistojen huollot

Tarjoamme kokonaisvaltaisesti koko sähkönjakelulaitteiston huollot. Huollamme samalla kertaa pien- ja keskijännitekatkaisijat, kojeistot, kompensointilaitteistot ja jakelumuuntajat, sekä koestamme suojareleet ja valokaarisuojat.

Lämpökuvaus

Sähkölaitteistojen lämpökuvaaminen on nykyaikainen ja tehokas tapa löytää asennuksista ja komponenteista vikoja, jotka pahimmillaan voivat aiheuttaa laitteistoon tulipalon.

Suoritamme sähkölaitteistojen lämpökuvausta laadukkaalla kuvauskalustolla. Olemme Setin sertifioima lämpökuvausyritys ja kuvaajillamme on voimassa olevat sähkölaitteiden lämpökuvauspätevyys LK1.

Konsultointi, valvonta ja projektin hoito

Tarjoamme tarvittaessa sähköverkon saneeraus- ja laajennusprojekteihin konsultointi-, valvonta- ja projektinhoitopalvelua. Olemme toteuttaneet useita keskijännitekojeistojen ja muuntamoiden saneeraus- ja laajennusprojekteja.

Kuntotutkimus

Olemme SETI:n sertifioima kuntotutkijayritys. Suoritamme erilaisten sähkölaitteistojen kuntotutkimuksia asuinkiinteistöistä teollisuuslaitoksiin.

Ota yhteyttä

Ari Hämäläinen

Arto Ylä-Outinen

Ville Jalkanen

Ilkka Korppi

Jukka Marttila

Marko Pätäri

Tommi Pekkola

Laskutustiedot

KotkaTec logo.

KotkaTec Oy
Käyntiosoite: Pajatie 69, 48600 Kotka
Postiosoite: Liitulahdentie 1, 48210 Kotka

Y-tunnus 1012385-6
Verkkolaskuosoite 003710123856
Operaattori Maventa
Operaattorin välittäjätunnus
003721291126
Lisätiedot:
taloushallinto@kotkanenergia.fi