Sponsorointi

Tukitoimintamme painopisteenä ovat Kotkan ja Pyhtään seudun lapset sekä nuoret

Vuonna 2024 kannustamme nuoria Itämeren suojeluun roskienkeruukampanjan muodossa. Tuemme seuroja ja yhdistyksiä valtakunnallisen Itämeripäivän yhteydessä, jota tänä vuonna vietetään torstaina 29.8.

Kyseisenä päivänä keräämme roskia Sapokan alueelta tai vaihtoehtoisesti kukin itse valitsemasta kohteesta. Tempaukseen osallistuville seuroille/yhdistyksille maksetaan työstä pieni palkkio. Ilmoita joukkueesi mukaan oheisella lomakkeella! Ilmoittautuminen päättyy 5.8.2024 klo 24.00.

Perinteinen Junnu Kotkanpoika -stipendi on uudistunut! 

Tänä vuonna stipendejä edelleen jaetaan, mutta ajankohta on muuttunut keväästä syksyyn. Stipendin saamisen ehtona on osallistuminen Itämeripäivän roskankeruuhaasteeseen. 

Stipendi on tarkoitettu alle 18-vuotiaille yksittäisille liikunnan ja kulttuurin harrastajille, sekä seuroille ja yhteisöille, jotka tekevät aktiivista nuorisotyötä ja toimivat Kotkan tai Pyhtään alueella.

Stipendi maksetaan elo-syyskuun vaihteessa.

Tuemme myös laajasti paikallista edustusurheilua

Sponsoroinnin tavoitteena on pitkäkestoinen ja molempia osapuolia hyödyttävä yhteistyö. Edustusurheilua tukemalla haluamme edistää Kotkan kaupungin virkeyttä, elinvoimaisuutta ja houkuttelevuutta asuinpaikkana.

Kotkan Energia tekee yhteistyötä FC KooTeePee/Kotkan Futis Oy:n, KTP Basketin ja Peli-Karhujen naisten edustusjoukkueen kanssa.

Kummipelaajat 2023-2024

Elli Heikkilä, Peli-Karhut
Vili Nyman, KTP Basket