Sponsorointi

Tukitoimintamme painopisteenä ovat Kotkan ja Pyhtään seudun lapset sekä nuoret

Olemme olleet mukana koululaisten energiansäästöviikossa vuodesta 1997 alkaen. Energiansäästöviikkoon osallistuu vuosittain valtakunnallisesti noin 25 000 toisella luokalla olevaa oppilasta. Toimitamme ”Hei kaikki toimii” -materiaalit mukaan ilmoittautuneille kotkalaisille kouluille.

Junnu Kotkanpoika -stipendeillä tuemme kotkalaisten ja pyhtääläisten lasten sekä nuorten kulttuuri- ja liikuntaharrastuksia.

Stipendit on tarkoitettu yksittäisille liikunnan ja kulttuurin harrastajille, sekä seuroille ja yhteisöille, jotka tekevät aktiivista nuorisotyötä ja toimivat Kotkan tai Pyhtään alueella.

Junnu Kotkanpoika -stipendien hakuaika on vuoden 2023 osalta on päättynyt. Hakuajan ulkopuolella, tai muulla tavalla kuin alla olevalla lomakkeella lähetettyjä hakemuksia ei oteta huomioon.  

Vuonna 2023 Junnu Kotkanpoika -stipendit myönnettiin 15 hakijalle. 

Lisäksi lahjoitamme vuosittain energiansäästöviikolla ”Hei, kaikki toimii!” – materiaalipaketteja tokaluokkalaisille oppilaille ja opettajille Kotkan kouluihin. 

Tuemme myös laajasti paikallista edustusurheilua

Sponsoroinnin tavoitteena on pitkäkestoinen ja molempia osapuolia hyödyttävä yhteistyö. Edustusurheilua tukemalla haluamme edistää Kotkan kaupungin virkeyttä, elinvoimaisuutta ja houkuttelevuutta asuinpaikkana.

Kotkan Energia tekee yhteistyötä FC KooTeePee/Kotkan Futis Oy:n, KTP Basketin ja Peli-Karhujen naisten edustusjoukkueen kanssa.