Höyry

Teemme laajasti yhteistyötä paikallisten teollisuuden kanssa. Meiltä saat teollisuushöyryä prosessiisi luotettavasti ja vastuullisesti tuotettuna.

Höyryä paikalliselle teollisuudelle

Strategiamme mukaisesti Kotkan Energian yhtenä tavoitteena on tukea paikallisen elinkeinoelämän menestymistä tarjoamalla kilpailukykyisiä energiapalveluja. Kotkan Energia on tehnyt jo pitkään tiivistä yhteistyöstä paikallisen teollisuuden kanssa, ja yksi merkittävä yhteistyömuoto on höyryn myynti.

Kotkan Energia Oy myy teollisuushöyryä paikalliselle teollisuudelle käytettäväksi erilaisissa teollisuus-, kemian- ja elintarvikeprosesseissa. Osa höyrystä tuotetaankin elintarvikkeille asetetut tiukat laatukriteerit täyttäen. Höyryn tuotanto perustuu pääasiassa tehokkaaseen sähkön ja lämmön yhteistuotantoon bio- ja jätepolttoaineilla. Tarvittaessa käytämme teollisten asiakkaidemme höyryntuotantoon myös pienempiä höyrykeskuksia.

Teolliset asiakkaamme käyttävät höyryä pääsääntöisesti 24/7, ja höyryn toimitusvarmuus on asiakkaiden teollisille prosesseille erittäin tärkeää. Asiakkaamme arvostavat luotettavaa höyryntoimitusta sekä pitkälti uusiutuvaan energiaan perustuvaa tuotantorakennetta. Olemme vuodesta toiseen saaneet teollisilta asiakkailtamme erittäin hyvät arviot toimitusvarmuudesta. Asiakkaat arvostavat myös kohtuullista hinnoitteluamme.

Höyryn toimituksessa käytettävät ratkaisut räätälöidään aina asiakaskohtaisesti huomioiden asiakkaan tarvitseman höyryn laatu ja toimitusvarmuusvaatimukset. Tarjoamme mielellämme höyryä myös uusille teollisille asiakkaille.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!