KotkaGas Oy

KotkaGas Oy tarjoaa maakaasutoimituksia Suomeen luotettavasti eri maahantuontipisteiden kautta.

Toimitamme asiakkaillemme energiaa luotettavasti ja läpinäkyvästi, avaimet käteen -periaatteella, asiakasta kuunnellen.

Päätehtävämme on toimittaa maakaasua täysin joustavasti. Meidän asiakkaamme maksavat ainoastaan käyttämästään kaasusta, perille toimitettuna.  

Halutessasi voimme toimittaa kaasueriä myös palkkitoimituksina tai lyhyinä joustotuotteina – asiakkaamme päättävät parhaan toimitustavan. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat koko toimitukselle.

Tarjoamme tuotteitamme teollisille toimijoille sekä Kotkassa että muualla Suomessa. Emoyhtiömme Kotkan Energia Oy käyttää Kotkassa maakaasua myös omien asiakkaidensa energian- ja lämmöntuotantoon. 

Toiminta on ISO 9001 (laatu), ISO 14001 (ympäristö) ja ISO 45001 (työterveys ja -turvallisuus) sertifioitu. Vastuullisuuspolitiikassa korostuvat ympäristönäkökohdat sekä työturvallisuus.

Toimimme markkinoilla seuraavin statuksin:

Toimitus kauttamme takaa toimitusvarmuuden helpoimmalla mahdollisella tavalla. kustannustehokkaasti.

Palvelumme

Toimitamme asiakkaillemme energiaa läheisessä yhteistyössä, luotettavasti ja läpinäkyvästi, avaimet käteen -periaatteella.

Asiakkaan halutessa voimme toimittaa kaasueriä myös ns. palkkitoimituksina tai lyhyinä joustotuotteina – asiakkaamme päättävät parhaan toimitustavan. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat koko toimitukselle.

Ota yhteyttä kuullaksesi tarkemmin tarjoamastamme lisäarvosta!

0 GWh
myymämme energia
0 %
toimitusvarmuus

Mikä maakaasu?

Maakaasu on väritön, myrkytön ja lähes puolet ilmaa kevyempi luonnonkaasu. Maakaasua saadaan poraamalla maan uumenista kuten öljyäkin.

Laivalla LNG:nä toimitettava maakaasu on erittäin puhdasta ja sen metaanipitoisuus on yli 98 %. Maakaasu on vähäpäästöinen polttoaine, joka ei sisällä rikkiä, pölyä eikä raskasmetalleja. Maakaasua poltettaessa syntyy hiilidioksidia ja vesihöyryä sekä typen oksideja.

Maakaasun ympäristöystävällisyyttä lisää maakaasulla saavutettava hyvä hyötysuhde. Maakaasun myynti avautui kilpailulle 1.1.2020 alkaen.

KotkaGas logo.

Ota yhteyttä

Tarjoamme henkilökohtaisen yhteyshenkilön asioiden hoitamiseksi.

Mikko Simola

Janne Saarela