Pitkäaikaiset kaukolämpötyöt 2024 – Huomio Mussalon ja Karhuvuoren alueen mopoilijat, pyöräilijät ja jalankulkijat!

Parannamme Mussalon ja Karhuvuoren kaupunginosien kaukolämmön toimitusvarmuutta rakentamalla Mussalon ja Karhuvuoren kaupunginosat yhdistävän yhdyslinjan. Rakennettavan yhdyslinjan avulla pystymme tulevaisuudessa luopumaan käyttöiän päähän tulevasta Karhuvuoren öljykäyttöisestä varalämpölaitoksesta.

Työt alkavat kesäkuun alusta ja jatkuvat aina vuoden loppuun asti.

Mitä tämä tarkoittaa sinulle?

  • Reitit ja kulkuväylät: Mussalontien kävely- ja pyöräilyreitit kavennetaan tai ohjataan kiertoreiteille. Mopoliikenne joudutaan siirtämään ajoradalle. Seuraa tarkoin opasteita ja huomioi muutokset reiteissä.
  • Turvallisuus: Pyydämme erityistä varovaisuutta ja kehotamme noudattamaan kaikkia turvaohjeita. Vältä turhaa liikkumista työmaa-alueen läheisyydessä.
  • Aikataulut: Varaudu matkasuunnitelmissasi mahdollisiin viivästyksiin varaamalla ylimääräistä aikaa.

Näin selviät kesän katutöistä:

  • Suunnittele etukäteen: Tarkista ajankohtaiset kaukolämmön työmaatiedot Kotkan Energian verkkosivuilta löytyvästä häiriökartasta.
  • Seuraa ohjeita ja opasteita: Työmaa-alueilla on selkeät merkinnät ja opasteet, jotka ohjaavat sinut turvallisesti työmaa-alueen ohi.
  • Turvallisuus: Arvostamme apuasi ja palautettasi, eli mikäli havaitset turvallisuuteen liittyviä puutteita, poikkeamia tai ristiriitaa ohjeissamme, laita meille aiheesta viestiä.

Miten se kaukolämpötyömaa oikein etenee?

Ymmärrämme, että työmaat aiheuttavat haittaa ja pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa.
Kiitämme kärsivällisyydestänne ja yhteistyöstänne tämän tärkeän parannustyön aikana. Uudistuksen jälkeen voimme kaikki nauttia entistä toimivammasta ja lämpimämmästä kaupunkimiljööstä.

Lisätietoja ja ajantasaiset päivitykset löytyvät verkkosivuiltamme.

Ota myös Kotkan Energian Facebook -sivut seurantaan!