Uudenlaista yhteistyötä kotkalaisen urheiluseuran Peli-Karhujen kanssa

Suomenmestarijoukkue Peli-Karhut ei ole ainoa urheiluseura, joka on kärsinyt Covid-19 vaikutuksista negatiivisesti. Pohdimme millaista voisi olla sellainen yhteistyö, joka ei sido meitä tapahtumiin, on hauska ja lisäksi tuo ihmiset meidän nettisivuille.

”Äänestä Energisin Pelaaja” -kampanjan ideana oli yhdistää Koripallo, Kotka ja Energia, uudella ja näyttävällä tavalla. Perinteisen laitamainoksen sijaan, toteutimme yhdessä kotkalaisen Mediatehdas Dakarin kanssa jännittävän ja epäsuomalaisen kilpailun.

Yhteistyökumppanit ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, he ovat kasvot ja kädet yhtiön seinien ulkopuolella. Mieletön markkinapotentiaali, jota emme ole aiemmin hyödyntäneet. Nyt tarvitaan erilaista näkyvyyttä, sellaista, josta hyötyvät kaikki: koripalloilijat, kaupunki ja Kotkan Energia.

Kampanja koostuu 11 pelaajan videoista, jossa nähdään jotain sellaista mitä suomalaisessa naiskoripalloilussa ei ihan joka päivä näe. Idean synnyttäjä ja tuottaja, Pasi Riiali Dakarilta kuvailee tavoitetta seuraavasti: ”Pyrimme luomaan NBA-tunnelmaa ja maailmanluokan tähtimeininkiä, mikä onnistui koripallokaupunki Kotkassa helposti. Ja kyllähän tämä varmasti pelottaa myös tulevia vastustajia”.

Pelaajat olivat täydellä sydämellä mukana videoiden teossa. Koko joukkueen johto oli myös sitoutunut projektiin, mikä tullaan näkemään myös videolla. ”Pelkäsin niin, että …”, kommentoi päävalmentaja Roope Mäkelä.

Käy katsomassa huikeat suoritukset ja äänestää Energisintä Pelaajaa!

Lisää ajankohtaisia