Kotkan Energia otti digipostipalvelu Kivran käyttöön.

Kotkan Energia otti digipostipalvelu Kivran käyttöön

Ota Kivra käyttöön ja hyvästele paperilaskut

Kun otat Kivran käyttöön, saat jatkossa laskumme paperipostin sijaan sähköisesti ja teet näin osaltasi arjen ekoteon. Mitä enemmän pystymme lähettämään laskuja digipostina, sitä enemmän hiilidioksidipäästömme vähenevät.

Voit käyttää Kivraa verkkoselaimella tai lataamalla mobiilisovelluksen puhelimeesi. Rekisteröidyt palveluun turvallisesti joko verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella, minkä jälkeen saat käyttäjätunnuksen Kivraan.

Toimi näin:

  1. Lataa Kivra-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta tai mene osoitteeseen kivra.fi.
  2. Rekisteröidy verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.
  3. Valmista! Saat seuraavan Kotkan Energian laskusi sähköisesti Kivraan.

Saat jatkossa viestin uuden laskun saapuessa sekä eräpäivän lähestyessä joko puhelimeesi tai sähköpostiisi. Näin laskuja ei enää joudu hukkaan ja ne tulevat maksetuksi ajallaan.

Vastaanota ja maksa laskusi jatkossa mobiilisti Kivralla

Haluamme tarjota sinulle helpon, turvallisen ja ilmastopositiivisen kanavan asioida kanssamme. Voit jatkossa vastaanottaa, maksaa ja arkistoida laskumme sähköisesti digipostipalvelu Kivralla. Jokainen palvelun kautta toimitettu ja vastaanotettu lasku on hyvä teko ympäristölle ja pienentää ilmastokuormitusta. Kun otat Kivran käyttöön, saat jatkossa laskusi sähköisesti Kivraan ja teet näin osaltasi arjen ekoteon.

Kivralla laskujen vastaanottaminen, maksaminen ja arkistointi sujuu helposti joko mobiilisti tai tietokoneeltasi. Saat aina viestin uuden laskun saapuessasi Kivraasi ja kolme päivää ennen laskun eräpäivää. Laskuja ei enää joudu hukkaan, eikä eräpäivät unohdu arjen kiireiden keskellä. Palvelun avulla voit myös sujuvasti hoitaa lähimmäisesi maksuasioita kun jaatte Kivra-palvelun toistenne kanssa.

Monta hyvää syytä ladata ilmainen digipostipalvelu Kivra

Tee arjen helppo ilmastoteko

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden vaikuttaa oman hiilijalanjäljen hallintaan.

Voit jatkossa vastaanottaa ja maksaa laskusi helposti, turvallisesti ja ilmastoa kunnioittaen Kivralla. Vaihtamalla paperilaskun sähköiseen pienennät ilmastolle aiheutuvaa kuormitusta ja samalla autat meitä pienentämään paperilaskuista aiheutuvaa hiilijalanjälkeä.

Hoida arkea yhdessä tai toisen puolesta

Kivralla laskujen maksu sujuu helposti myös perheenjäsenten kesken yhdessä tai kokonaan toisen henkilön puolesta.

Jakamalla palvelun toisen Kivra-käyttäjän kanssa, molemmat pääsevät lukemaan ja maksamaan saapuneen laskun.

Ei enää unohtuneita eräpäiviä

Saat aina tiedon uuden laskun saapumisesta ja muistutuksen eräpäivän lähestymisestä.

Kivralla laskuja ei joudu hukkaan ja saat aina tiedon  uuden digipostin saapumisesta Kivraasi. Palvelu myös muistuttaa sinua viestillä eräpäivän lähestymisestä.

Kivralla teet arjestasi huolettomampaa ja sujuvampaa. Rekisteröidyttyäsi palveluun saat automaattisesti kaikkien Kivran käyttöönottaneiden yritysten laskut Kivraasi. Sinun ei tarvitse aktivoida yrityksiä yksitellen. Lue lisää ja rekisteröidy osoitteessa kivra.fi.

Vastaanota laskusi jatkossa Kivralla – pienennetään yhdessä ilmastokuormitusta

Tarjoamme asiakkaillemme helpon, turvallisen ja ilmastopositiivisen tavan vastaanottaa laskut sähköisesti, luontoa ja aikaa säästäen. Olemme ottaneet käyttöön digipostipalvelu Kivran, maailman ensimmäisen postipalvelun, jolla voi lähettää ja vastaanottaa 110% ilmastokompensoitua digipostia. Vaihtamalla paperilaskusi Kivraan, vähenee paperin, painatuksen ja kuljetuksen aiheuttamat päästöt.

Vieläkö sinulle tulee paperilaskuja? Ota Kivra käyttöösi nyt, sillä jokainen palvelun kautta toimitettu ja vastaanotettu lasku on hyvä teko ympäristölle ja pienentää ilmastokuormitusta.

Lisää ajankohtaisia