KSS Energia ostaa Karhu Voiman

Kotkan Energia Oy ja Haminan Energia Oy ovat päättäneet myydä omistamansa Karhu Voima Oy:n osakkeet KSS Energia Oy:lle. Palveluyhtiö jatkaa toimintaansa KSS Energian tytäryhtiönä huhtikuun 2020 alusta alkaen. 

Vuonna 2016 perustettu Karhu Voima Oy on energiatoimialan myynti- ja palveluyhtiö. Sillä on yli 7 500 asiakasta Etelä-Kymenlaaksossa ja muualla Suomessa. Sähkön myynti kasvaa tänä vuonna yli 200 gigawattituntiin. Yhtiön oman sähkökaupan lisäksi Kotkan Energian ja Haminan Energian asiakaspalvelu ja laskutus kuuluvat yhtiön palveluliiketoimintaan. Karhu Voiman liikevaihto vuonna 2019 oli 6,6 miljoonaa euroa. Sen palveluksessa on 10 energia-alan ammattilaista. Toimipiste sijaitsee Kotkassa. 

Karhu Voimalla on hyvämaineinen ja tunnettu brändi, joka tekee siitä hyvän lisän KSS Energian tuoteportfolioon. Suunnitelmana on jatkaa Karhu Voiman brändillä ja sijoittaa yhtiön kasvuun. KSS Energian päämääränä on kehittää uuden tytäryhtiön liiketoimintaa osana konsernin energiakauppaliiketoimintaa. 

KSS Energian tavoitteena on panostaa myös asiakastoimintojen ja energiapalveluiden kehittämiseen Haminan Energian ja Kotkan Energian asiakkaille. KSS Energia on sitoutunut kehittämään palveluita yhdessä myyjien kanssa pitkäjänteisesti ja kustannustehokkaasti. Karhu Voiman nykyinen toimipiste jatkaa toimintaansa yrityskaupan jälkeenkin. 

Yrityskauppa toimii erinomaisena mahdollisuutena aloittaa keskustelut strategisesta yhteistyöstä KSS Energian, Karhu Voiman, Haminan Energian ja Kotkan Energian välillä. Haluamme yhdessä parantaa Kymenlaakson elinvoimaisuutta sekä kehittää ja vahvistaa alueellista yhteistyötä liiketoiminnallisten synergiaetujen saavuttamiseksi. 

Lisätietoja: 
Kotkan Energia Oy 
Timo Aaltonen, toimitusjohtaja, puh. 050 4543 475 
Sami Markkanen, kehitysjohtaja, puh. 044 709 94 28 

Lisää ajankohtaisia