Kotkan Energian toimitusjohtaja Timo Aaltonen on irtisanoutunut

Kotkan Energia Oy:n toimitusjohtaja Timo Aaltonen on irtisanoutunut. Yhtiön hallitus käsitteli Aaltosen eroa kokouksessaan maanantaina. Aaltonen ehti työskennellä Kotkan Energian toimitusjohtajana noin kahden vuoden ajan.

Aaltonen kertoo siirtyvänsä uusiin haasteisiin ja keskittyvänsä muun muassa ekonomitutkintonsa loppuun saattamiseen sekä erilaisiin digitalisaatiota edistäviin hankkeisiin.

– Nyt on tullut aika kiittää hyvästä yhteistyöstä ja toivottaa hyvää jatkoa. Erityiset kiitokset haluan toivottaa Kotkan Energian henkilöstölle, viestittää Aaltonen tiedotteessa.

Kehitysjohtaja Sami Markkanen väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi

Toimitusjohtajan tehtäviä Kotkan Energiassa hoitaa väliaikaisesti kehitysjohtaja Sami Markkanen. Markkanen on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja MBA.

– Samilla on pitkä ura Kotkan Energiassa, tuotanto- ja kehitystehtävien johtotehtävissä sekä Karhu Voima -tytäryhtiöiden toimitusjohtajan, kertoo Kotkan Energian hallituksen puheenjohtaja Lasse Mustonen.

Kotkan Energian hallitus alkaa valmistella uuden toimitusjohtajan valintaa lähiaikoina.

Kotkan Energia Oy on Kotkan kaupungin sataprosenttisesti omistama tytäryhtiö. Se on perustettu vuonna 1993 jatkamaan Kotkan Sähkölaitoksen ja myöhemmin Energialaitoksen toimintaa.

Lisätiedot:
Sami Markkanen, vt. toimitusjohtaja
Lasse Mustonen, Kotkan Energian hallituksen puheenjohtaja

Lisää ajankohtaisia