Kotkan Energialle tunnustusta työturvallisuudesta

Nolla tapaturmaa -foorumi on myöntänyt Kotkan Energialle työturvallisuuden tasoluokituksessa vuodelle 2020 tason: Taso II – Kohti maailman kärkeä. Kotkan Energia on ollut mukana Nolla tapaturmaa -foorumissa reilut kolme vuotta ja sai jo toistamiseen tasoluokituksen tunnustuksena tekemästään turvallisuustyöstä.

– Olen hurjan iloinen ja ylpeä koko meidän organisaatiosta. Työturvallisuus ei synny itsekseen vaan siihen tarvitaan ihan jokaisen panos. Teemme joka päivä valintoja, joilla on vaikutusta omaan ja muiden turvallisuuteen ja meillä on selvästi tehty oikeita valintoja, toteaa Kotkan Energian EHSQ-päällikkö Niina Lehtonen.

Työturvallisuuden tasoluokitus myönnetään jäsentyöpaikoille, joissa on panostettu työturvallisuuden jatkuvaan parantamiseen. Tasoluokitusta myönnettäessä tarkastellaan mm. työpaikan tapaturmataajuutta ja tapaturmien vakavuutta sekä edellytetään, että työtapaturmien tutkinta ja vaaratilanteiden ilmoittamismenettely ovat kunnossa. Tänä vuonna tasoluokituksen sai kaikkiaan 87 työpaikkaa eri puolilta Suomea.

Nolla tapaturmaa -foorumi on työpaikkojen verkosto, jonka toimintaa koordinoi Työterveyslaitos. Foorumi on toiminut vuodesta 2003 ja siihen kuuluu 450 työpaikkaa ympäri Suomen. Lisätietoja foorumin toiminnasta löydät täältä.

Lisää ajankohtaisia