Kesätyöntekijähaku 2020 Kotkan Energia -konsernissa on käynnistynyt

Etsimme energia-alasta kiinnostuneita kesätyöntekijöitä

Kesätyöntekijöiden haku Kotkan Energia -konsernissa on käynnistynyt. Vuosittain palkkaamme noin 20 kesätyöntekijää ja -harjoittelijaa. Suurin osa kesätyöpaikoistamme on teknisiä työtehtäviä voimalaitoksillamme Kotkan alueella. Kesätyöntekijöitä tarvitsemme mm. voimalaitoskäyttäjien sijaisiksi kolmivuorotyöhön, asentaja-/työnjohtoharjoittelijoiksi erilaisiin kunnossapitotehtäviin päivätyöhön (mekaaninen, sähkö/automaatio, kaukolämpö) ja vuosittain muutamia henkilöitä energia-alan asiantuntijaharjoitteluun sekä toimistotehtäviin. Kesätyötehtävien kesto on yleensä 2-3 kuukautta, ja tehtävät edellyttävät 18 vuoden ikää.

Palkkaamme lisäksi 15 vuotta täyttäneitä henkilöitä kahdeksi viikoksi Tutustu- ja tienaa -kesäharjoittelukampanjaan pihatehtäviin.

Arvostamme kiinnostusta energia-alaan, aktiivisuutta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kokemus alalta on hyödyksi, mutta ei välttämätöntä. Etusijalla kesätyöntekijöitä valittaessa ovat alan opiskelijat.

Valitettavasti emme ehdi vastaamaan puhelimitse tai sähköpostitse tuleviin kyselyihin kesätyöpaikoista. Päätökset haastatteluun kutsuttavista hakijoista teemme helmi-maaliskuun 2020 aikana. Kesätyöntekijöiden haku päättyy 31.1.2020.

Hakemukset ja lisätiedot täältä.

Lisää ajankohtaisia