DI, MBA Sami Markkanen on valittu Kotkan Energian toimitusjohtajaksi

Kotkan Energian toimitusjohtajaksi on nimitetty konsernissa kehitysjohtajana ja vt. toimitusjohtajana toiminut Sami Markkanen. Vuonna 1975 syntynyt Markkanen aloittaa tehtävässä heti.

Energiatekniikan Diplomi-Insinööri ja liiketoimintajohtamisen Energy Business MBA koulutuksien omaava Markkanen on toiminut Kotkan Energia -konsernissa vuodesta 2002 alkaen. Markkanen on toiminut konsernissa mm. tuotantojohtajana, teknisenä johtajana ja kehitysjohtajana. Lisäksi Markkanen on toiminut Karhu Voima Verkko ja Karhu Voima Palvelut -yhtiöiden toimitusjohtajana vuodesta 2017 lähtien.

Olen innoissani tästä vastuusta ja kiitollinen luottamuksesta. On hienoa päästä johtamaan yhtiötä, jolla on hyvä imago ja paras henkilöstö.

Energia-alalla on menossa isoja muutoksia ilmasto- ja kestävyyshaasteiden ratkaisemisessa. Digitalisaation ja asiakkaille tarjottavien uusien palveluiden kehitys muuttavat strategista suuntaa ja työn tekemistä. Muutoksessa ei pelkästään olla mukana, vaan tavoitteemme on johtaa sitä.

Tulemme jatkossa olemaan vieläkin enemmän kotkalaisten oma energiayhtiö. Palveluita räätälöidään asiakastarpeiden sanelemana ja tuotantoa kehitetään vähähiilisempään suuntaan, sanoo Markkanen.

Kotkan Energia Oy:n hallitus on nimittänyt Sami Markkasen toimitusjohtajaksi kokouksessaan 3.6.2020.

Lisätiedot:
Sami Markkanen
Toimitusjohtaja
p. 044 7099 428

Lisää ajankohtaisia