Toivo ja meri

Kotkan Energia tukee Itämerta Toivon tuotoilla​

Itämerta uhkaa monet ongelmat ja haluamme auttaa merta voimaan paremmin. Kotkan Energia tekee uusiutuvan kaukolämpötuote Toivon myynnistä lahjoituksen Itämeren hyväksi.

Samalla juhlistamme Itämeripäivää siivoustalkoiden merkeissä torstaina 25.8.2022 klo 10-14 Kotkan Sapokassa, tule mukaan!

Odotamme paikalle sankoin joukoin innokkaita roskien kerääjiä. Paikalla on myös Kotkan Energian edustajia keskustelemassa ja kertomassa ajankohtaista tietoa kaukolämmöstä.

Tapahtumassa on mukana myös Kymenlaakson Jäte Oy, joka huolehtii kerättyjen roskien kierrätyksestä ja antaa vinkkejä jätteiden lajitteluun.

Talkoolaisille tarjolla lohikeittoa (500 annosta) tapahtumateltassa Sapokan torilla.

Tervetuloa mukaan!

Mikä ihmeen Itämeripäivä?
John Nurmisen Säätiön käynnistämää ja koordinoimaa Itämeripäivää vietetään vuosittain aina elokuun viimeisenä torstaina erilaisten tapahtumien ja tempausten merkeissä. Teemapäivän tavoitteena on nostaa esille tärkeitä merellisiä aiheita ja innostaa tekemään konkreettisia tekoja Itämeren hyväksi. Päivä juhlistaa meren monimuotoisuutta ja mittaamatonta arvoa. Juhlinnan lisäksi tavoitteena on lisätä tietoa meren luonnosta, kulttuurista ja historiasta.

Lue lisää aiheesta: www.itameripaiva.fi