Kilometrikisa päättyi – Kotkan Energian joukkue säästi yli tuhat litraa bensaa

Kilometrikisan 145 kisapäivää poljettiin 1.5.-22.9.2020.

Toukokuun alussa käynnistynyt kisa haastoi tänäkin vuonna suuren joukon muun muassa työyhteisöjä, yhdistyksiä ja seuroja, jossa osallistujat kirjasivat ylös pyöräilykilometrejään ja kartuttavat oman joukkueensa saldoa. Mukana kisaamassa nähtiin myös Kotkan Energian henkilöstöstä muodostettu joukkue, joka sijoittui kilpailun piensarjassa sijalle 255. Kotkan Energian joukkue päihitti suvereenisti useita kilpailun kotkalaisia osallistujia ja sijoittui Kotkan kaupungin haastekisassa korkeimmalle palkintopallille, hyvä me!

Kotkan Energian oman joukkueen välillä käydyn kilpailun pyöräilykilometrien kartuttamisessa voitti jo useamman vuoden ajan voittamaton kehitysinsinööri Tomi, joka tunnetaan myös nimellä Haminan maanteiden kauhu. Tomi kerrytti Kotkan Energian joukkueen saldoa huikeilla 6 510 kilometrillä. Toiselle sijalle itsensä polki energiajohtaja Janne (3 019 km) ja kolmannen sijan itselleen nappasi sähkö- ja automaatioasentaja Petri (2 218 km). Kotkan Energian joukkue kartutti yhdessä 15 438,5 kilometriä mikä tarkoittaa ketjureaktiokampanjan osalta noin 617 €:n lahjoitusta SPR:lle. Lahjoituksen lisäksi pyöräilijät säästivät 1 080 litraa bensaa ja hiilidioksidipäästöjä jäi syntymättä 2 700 kg:n edestä. Kiitos kaikille kilometrejä kartuttaneille henkilöille!