>
>
Kaukolämpö

Oletko rakentamassa uutta kiinteistöä tai vaihtamassa lämmitysjärjestelmää?

Kaukolämpö on loistava valinta, sillä se on ympäristöystävällinen,
kohtuuhintainen ja luotettava lämmitysratkaisu. 

 

 

Oletteko rakentamassa uutta kiinteistöä tai vaihtamassa lämmitysjärjestelmää?

Kaukolämpö on loistava valinta, sillä se on ympäristöystävällinen, kohtuuhintainen ja luotettava lämmitysratkaisu. 

Tarvitsetko kaukolämpöverkosta tarkemman aluekartan?

Oletko rakentamassa uutta kiinteistöä tai vaihtamassa lämmitysjärjestelmää?

Kaukolämpö on loistava valinta, sillä se on ympäristöystävällinen, kohtuuhintainen ja luotettava lämmitysratkaisu. Kaukolämpö on saatavissa Kotkassa kaukolämmön runkoverkon alueelle. Kaukolämpö soveltuu parhaiten kiinteistöihin, joissa on vesikiertoinen lämmitys. Kaukolämpöön liittyminen on helppoa, ja halutessasi hoidamme sen puolestasi avaimet käteen – ratkaisuna.

Lämpöä kaikkiin tarpeisiin mukavasti ja vaivattomasti

Kaukolämmöllä lämmität kiinteistösi tilat ja käyttöveden. Kaukolämmöllä lämmitys pysyy helposti halutun tasaisena, ulkolämpötilasta riippumatta. Lämmintä vettä on aina saatavilla tarpeidesimukaan. Kaukolämmitys on sinulle huoleton lämmitysratkaisu. Voit yhdistää kaukolämmön patterilämmitykseen, lattialämmitykseen ja ilmalämmitykseen. Näin saat asuintilat halutun lämpöisiksi ja märkätilat pysymään kuivina. Kaukolämmön toimitusvarmuus Kotkassa on 99,8 % ja suurimmalla osalla asiakkaistamme ei ole lainkaan keskeytyksiä vuoden aikana.

Hinnoittelu on edullista ja vakaata

Hinnoittelumme on vakaata ja hyvin ennakoitavissa. Kaukolämmön tuotannossa käytetään useita eri polttoaineita ja uusiutuvien polttoaineiden osuus on merkittävä. Varmistamme oman energianhankintatiimimme ja pitkien hankintasopimusten avulla kaukolämmön vakaan hintakehityksen.

Kaukolämmön hinta on edullinen verrattuna muihin paikallisiin lämmitysmuotoihin. Tavoitteenamme on, että kaukolämmön hintataso Kotkassa on valtakunnallisesti keskimääräisellä tasolla muihin kaukolämpöyhtiöihin verrattuna.

Lämpöä ympäristöä kunnioittaen

Kaukolämpö tuotetaan Kotkassa pääasiassa yhteistuotantona uusiutuvia polttoaineita käyttäen. Uusiutuvien polttoaineiden osuus kaukolämmön tuotannossa on noin 62 %. Toimintaamme ohjaavat sertifioidut laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjärjestelmät, joiden mukaisesti parannamme jatkuvasti toimintaamme.

Kaukolämpöön liittyminen

Kaukolämpöön liittyminen on Kotkassa helppoa, sillä kaukolämmön jakeluverkko ulottuu jo useimpiin kaupunginosiin. Kaukolämpö voidaan asentaa helposti niin uusiin kuin vanhoihin taloihin aina, kun kaukolämpöverkko on lähellä. Kaukolämpö on helpointa yhdistää olemassa olevaan vesi- tai ilmakiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Hoidamme halutessasi kaukolämpöön liittymisen avaimet käteen –palveluna, jolloin huolehdimme liittymän suunnittelusta, liittymäjohdon rakentamisesta, mittauskeskuksesta ja kaukolämpölaitteiden asentamisesta tekniseen tilaan. Saat meidän kauttamme myös kaikki kaukolämpöön ja kaukolämpölaitteisiin liittyvät lisäpalvelut.

Neuvomme kaikissa kaukolämpöasioissa

Liittyessäsi kaukolämpöön tai uusiessasi laitteita saat meiltä palvelua ja neuvontaa kaikissa kysymyksissäsi. Annamme kaikille uusilla asiakkaille käytönopastuksen kaukolämpölaitteisiin. Ota yhteyttä, kun haluat selvittää kaukolämmön saatavuuden kiinteistösi alueelle.

Jaa somessa!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart