>
>
Kiinteistön lämmitysjärjestelmän katsastus

Kiinteistön lämmitysjärjestelmän katsastus

Kiinteistön lämmitysjärjestelmän katsastus

Tiesitkö, että kiinteistön lämmitysjärjestelmän katsastus paljastaa viat kiinteistön lämmityslaitteissa ja tehostaa lämmönkäyttöä?

Lämmitysjärjestelmän katsastus on kattava analyysi, jolla arvioidaan lämmitysjärjestelmäsi elinkaaren tilanne ja mahdollisuudet parantaa sen energiatehokkuutta. Lämmitysjärjestelmän katsastuksen toteuttavat Kotkan Energian kokeneet kaukolämpöasiatuntijat. Oheisesta luettelosta näet, mitä kaikkea kiinteistön lämmitysjärjestelmän katsastus pitää sisällään.

Kiinteistön lämmitysjärjestelmän katsastusprosessi

Kiinteistön lämmitysjärjestelmän katsastushinnat asuinrakennuksille

1–2 asuntoa

Hinta (alv 0 %) 233,87 €

3–9 asuntoa

Hinta (alv 0 %) 346,77 €

10–45 asuntoa

Hinta (alv 0 %) 443,55 €

yli 45 asuntoa

Hinta (alv 0 %) 556,45 €

Hinnat muille rakennuksille sovitaan tapauskohtaisesti. Hinnat koskevat yhtä lämmönjakokeskusta. Pientalot ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen palvelun hinnasta (paikan päällä tehdyn työn osuus). Hintaan eivät sisälly varaosat, huollon ulkopuoliset viankorjaukset tai saneeraustyöt. Tarvittavat sisälämpötilan mittaukset voidaan tehdä vain lämmityskaudella (loka-huhtikuu).

Vuosihuoltosopimuksen tehneiden kiinteistöjen tilaushinnasta vähennetään huoltosopimuksen vuosihinta. Asiakkaan tulee sijaita Kotkan Energian tai Haminan Energian kaukolämpöverkon alueella. Kaukolämpöverkon aluekartta löytyy täältä.

Jaa somessa!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart