>
>
Kaukolämpölaitteiden vuosihuolto

Kaukolämpölaitteiden vuosihuolto

Kaukolämpölaitteiden vuosihuolto

Toimivatko kaukolämpölaitteesi moitteetta?

Tarjoamme vuosihuoltosopimuspalvelua varmistamaan laitteittesi häiriöttömän toiminnan. Vuosihuoltosopimuksen tavoitteena on havaita ajoissa mahdolliset viat ja ongelmat. Kaukolämpölaitteesi tarkastetaan ja huolletaan kerran vuodessa. 

Seuraavasta linkistä pääset tutustumaan tarkemmin kaukolämpölaitteiden vuosihuoltojen palveluehtoihin ja toimitussisältöön.

Vuosihuoltosopimushinnat asuinrakennuksille

Tässä esitelty hinnat asuinrakennuksille asuntojen mukaan (sis. alv 24 %):

Palveluun sisältyy kiinteistön teknisen tilan lämmönjakolaitteiston kuntotarkastus ja huolto, mahdollisten laitevikojen selvitys sekä laitteiden säätöjen tarkastus. Palveluun kuuluu haluttaessa myös opastus lämmönjakolaitteistoon ja sen toimintaan.

Vuosihuoltosopimushinnat muille rakennuksille

Tässä esitelty hinnat muille rakennuksille sopimustehojen mukaan (alv. 0 %):

Hinnat koskevat yhtä lämmönjakokeskusta. Pientalot ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen palvelun hinnasta (paikan päällä tehdyn työn osuus). Sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana, irtisanomisaika kuukausi. Hintaan eivät sisälly varaosat, huollon ulkopuoliset viankorjaukset tai saneeraustyöt. Asiakkaan tulee sijaita Kotkan Energian tai Haminan Energian kaukolämpöverkon alueella. Kaukolämpöverkon aluekartta löytyy täältä.

Jaa somessa!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart