>
>
>
Kaukolämpötuotteet

Kaukolämpötuotteissa löytyy vaihtoehtoja. Mikä olisi paras teidän kotiinne?

Kaukolämpötuotteissa löytyy vaihtoehtoja. Mikä olisi paras teidän kotiinne?

Kotkan Energian omakoti- ja paritalojen kaukolämpöasiakkaille on tarjolla neljä erilaista kaukolämpötuotetta: perinteisen hinnoittelun Maltti, pienen perusmaksun Aktiivi ja kiinteän kuukausimaksun Tyyni. Lisäksi meillä on tarjota sinulle 100 % uusiutuvalla energialla tuotettu Toivo.

Parhaiten sopiva kaukolämpötuote riippuu kiinteistöstä sekä siitä, miten paljon on valmis panostamaan energiatehokkuuteen. Esimerkiksi, jos polttaa usein puuta takassa, saattaa Aktiivi olla paras tuote. Jos taas haluaa tietää laskun suuruuden etukäteen, niin silloin Tyyni on oikea kaukolämpötuote. 

Vertaile kaukolämpötuotteittemme hintoja. Tyyni-tuotteesta teemme aina asiakaskohtaisen tarjouksen.

 

Annamme mielellämme lisätietoja ja neuvoja sopivan kaukolämpötuotteen valintaan.

Minkälaisia kaukolämpötuotteita voimme tarjota juuri sinulle?

Kaukolämmön perus- ja energiamaksut

Kotkan Energia Oy:n kaukolämpöverkkoon liittyneet asiakkaat maksavat 1.2.2020 alkaen tilaamastaan tehosta perusmaksun ja käyttämästään energiasta energiamaksun. Pientalojen sopimusteho määritellään kiinteistön lämmitettävästä tilavuudesta. 

Energiamaksun ajankohtaisen hinnan löydät hinnastosta. Huippuenergiamaksu on 1,45 x energiamaksu asiakkaille, joiden päälämmitysmuoto on jokin muu kuin kaukolämpö. 

Oletko kiinnostunut Toivo -kaukolämpötuotteesta? 

Toivo – 100 %:sti uusiutuva kaukolämpö

Nyt voit valita kaukolämpötuotteeksesi myös Toivo-kaukolämpötuotteen, joka on 100 %:sti uusiutuvaa, ja se tuotetaan Kotkan Energian omissa voimalaitoksissa ja lämpökeskuksissa 84 %:sti puulla ja 16 %:sti biopohjaisella jätteellä. Toivo-kaukolämpötuote on tarjolla kaikille asiakkaille.

Uusiutuvan kaukolämmön perusmaksu on hinnaston mukaisesti sama kuin tavallisilla kaukolämpötuotteilla. 

 

Tiesitkö, että Kotkan alueella on

0 km
kaukolämpöputkea.
0 km
kaukolämpöputkea.

Omakoti- ja paritalossa asuvat kaukolämpöasiakkaat voivat valita kolmen eri tuotteen välillä. Kaukolämpölaskurilla voit selvittää sopivimman vaihtoehdon.

Laskuri on tarkoitettu omakoti- tai paritalossa asuville kaukolämpöasiakkaille. Laskurin antamat vuosikulutus sekä vuosikustannus ovat arvioita. Mikäli kaukolämmön vuosikulutus on tiedossa, voit syöttää laskuriin tarkemman arvon. Jos valitset Tyyni-tuotteen niin sinulle lähetetään määräaikainen tarjous (24 kk).

Jaa somessa!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart