Kilometrikisa 2021 on polkaistu maaliin

​​​​​​​Kotkan Energia oli jälleen mukana 1.5.-22.9.2021 poljetussa Kilometrikisassa. Kotkan Energian joukkueessa pyöräilykilometrejä kerryttivät 17 työntekijää, jotka saivat kasaan yhteensä 15 799 kilometriä. Tämä tarkoittaa Ketjureaktio-kampanjan osalta 632 €:n lahjoitusta Suomen Punaiselle Ristille ilmastonmuutoksesta eniten kärsineiden alueiden avustustyöhön. Lahjoituksen lisäksi pyöräilijät säästivät 1 105 litraa bensaa ja hiilidioksidipäästöjä jäi syntymättä 2 762 kg:n edestä.

Kärkisijat Kotkan Energian oman joukkueen välillä käydyssä kilpailussa nappasivat jo aiemmilta vuosilta tutut työntekijät. Ykkössijan itselleen polki usean vuoden ajan voittamaton kehitysinsinööri Tomi, joka kerrytti joukkueen saldoa 4 405 kilometrillä. Toiselle sijalle viime vuoden tapaan itsensä polki energiajohtaja Janne (2 437 km) ja kolmanneksi sijoittui sähkö- ja automaatioasentaja Petri (2 073 km).

Kiitos kaikille mukana polkeneille, pidetään pyörät pyörimässä!

Kotkan Energian joukkueen kilometrikisa numeroina.
Jaa somessa!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart